Beautypoints

Het Beautybox-team en de cosmeticamerken waar wij mee samenwerken zijn ontzettend benieuwd naar wat je van de producten vindt die je in de Beautybox hebt ontvangen. Daarom geven wij onze abonnees de mogelijkheid producten te reviewen in ruil voor BeautyPoints. Met deze BeautyPoints kan je sparen voor een gratis Beautybox of leuke kortingen!

Hoe werkt het?

  • Geef je mening over de producten die je hebt ontvangen via het ‘BeautyReview’ formulier
  • Je kunt maximaal 6 reviews invullen per editie.
  • Als dank voor jouw input verdien je 25 BeautyPoint per ingevulde BeautyReview
  • Bij 1500 BeautyPoints krijg je een gratis Beautybox!

Waar kan ik de BeautyReview invullen?Onder het menu 'producten' klik je op de 'BeautyReview' knop, vervolgens word je automatisch naar het BeautyReview-formulier geleid.

Waar kan ik zien hoeveel BeautyPoints ik heb gespaard?Als je de BeautyReview hebt afgerond worden de BeautyPoints automatisch toegekend aan jouw persoonlijke account, onder het menu ‘BeautyPoints’. Hier kan je ook precies zien welke producten je hebt gereviewed.

Wanneer worden mijn BeautyPoints bijgeschreven op mijn account?De BeautyPoints worden ééns per maand bijgeschreven onder jouw persoonlijke account. Vul aan het eind van de BeautyReview altijd je e-mailadres in dat je ook gebruikt om in te loggen op jouw persoonlijke account. Je ontvangt van ons bericht op het moment dat de Beautypoints zijn bijgeschreven op jouw account.

Hoe wissel ik mijn BeautyPoints in?Je kunt je BeautyPoints inruilen door op je persoonlijke account de knop "inruilen" aan te vinken. Dit is pas mogelijk nadat je 1500 BeautyPoints hebt gespaard. Op het moment dat je dit doet, krijg je de BeautyBox van ons cadeau!

Laat ons weten wat je van de producten vindt! Start met de
beauty review en ontvang beautypoints.

BeautyReviews