• #NO MAKE-UP INSPIRATION#NO MAKE-UP INSPIRATION

  Hoewel wij als echte beautypassionista's natuurlijk wel houden van een make-upje hier en daar, is natural beauty net zo mooi. De één kan het duidelijk beter hebben dan de ander, maar iedereen zou het zeker eens een dag per week moeten proberen: een no make-up policy. Deze celebrities gingen je voor, en deelden het met de hele wereld!

  Lees verder

 • THE 8 BEST EYEBROW RECOVERIESTHE 8 BEST EYEBROW RECOVERIES

  De eyebrow-trend is één van de meest groundbreaking beautytrends van de afgelopen jaren. We zien wenkbrauwen graag vol en authentiek, maar in de jaren '90 was dat wel anders. Toen vonden we het volstrekt normaal om lekker uit te pakken met een pincet, totdat er niet veel meer over was dan een dun streepje, het liefst in een zo groot mogelijke boog. En tsja, zelfs de celebrities gaven het goeie...

  Lees verder

 • 8 TRANSGENDER ICONS YOU SHOULD KNOW8 TRANSGENDER ICONS YOU SHOULD KNOW

  Nog maar een paar dagen, en dan benadrukken en vieren we in Amsterdam weer de gelijkheid tussen hetero's, homo's, lesbiennes en transgenders. We leven in een vrij land, waar iedereen kan zijn wie hij of zij wilt, en zelf mag kiezen met welke partner iemand gelukkig wilt worden. Gelukkig volgen andere landen ons moderne voorbeeld, want ook in Amerika is sinds kort het homohuwelijk overal...

  Lees verder

 • 20 WAYS TO BURN MORE FAT20 WAYS TO BURN MORE FAT

  Het is nooit te laat om in de zomer nog even snel wat extra vet te verbranden, om nét even wat lekkerder in die bikini te passen. Maar hoe doe je dit het meest effectief? Wij geven je 20 tips om jouw spijsvertering een oplawaai te geven!

  Lees verder

Om op de hoogte te blijven van Beautybox ‘behind the scenes’, winacties en andere leuke nieuwtjes, check dan regelmatig onze NEWSpagina!

Populair

Jewelryz Giftcard

Op Jewelryz.nl shop je de leukste 925 zilveren sieraden in de minimalistische en bohemian style. Ook....

Lees verder