Contact

We zijn erg benieuwd hoe de Beautybox jou bevalt! Ook luisteren we graag naar je ideeën of wensen. Als je nu vragen of opmerkingen hebt over de producten, laat het ons weten door te mailen naar info@beautybox.nl  Wij vinden het altijd leuk om van je te horen.
Je kan ons ook mailen als je vragen hebt over jouw account of abonnement. We proberen je zo snel mogelijk te helpen!

PERS EN MEDIA
Wil je meer informatie ontvangen over de Beautybox, stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar pers@beautybox.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bij publicatie ontvangen wij graag een bewijsexemplaar of link.

PARTNERSHIPS
Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een samenwerking met Beautybox, stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar sales@beautybox.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

SOCIAL MEDIA
Wij zijn actief op Facebook en Twitter, volg ons om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en leuk acties. Like en follow ons en je bent gegarandeerd overal als eerste van op de hoogte!

Om op de hoogte te blijven van Beautybox ‘behind the scenes’, winacties en andere leuke nieuwtjes, check dan regelmatig onze NEWSpagina!

Populair

Jewelryz Giftcard

Op Jewelryz.nl shop je de leukste 925 zilveren sieraden in de minimalistische en bohemian style. Ook....

Lees verder